Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Препорачуваме

Остров со 340 сончеви денови годишно
Будимпешта
со посета на ЛУГАНО И БОРОМЕЈСКИ ОСТРОВИ
8ми Септември
11ти октомври
11 октомври
НОВА ГОДИНА
23.11-26.11

[instagram-feed]