БОРОВЕЦ ХОТЕЛИ - специјални понуди Зима 2018

  • Локација на аранжман: Боровец

 

Опис

 БУГАРИЈА

 НОВА ГОДИНА /ЗИМА  2018

 БОРОВЕЦ

 

Хотел YANAKIEV 4* www.yanakievhotel.com

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база   ноќевање појадок

 

 

Термини

01.12.-22.12.2017 

23.12-29.12.2017

13.01-09.02 2018

30.12-05.01.2017

 

06.01-12.01.2018

10.02-23.02.2018

24.02-31.03.2018

вид на услуга

HB

HB

HB

HB

HB

Person in Double room

39

59

85

73  

42

Apartment for 2 pax

99

143

223

181

113

Single room

60

91

 145

118

67

 

Бесплатно интернет, паркинг , базен

 

Попусти  Соба  Деца од 02-06 год гратис .Дете од 06-13  год  50%   Трето лице 30%

 

                АПП  Деца 02-06 год на дополнително легло  гратис .Деца од 06-13 на дополнително легло  плаќа 3 евра на ден на ББ и 7 евра на ден на  полупансион  Возрасен на дополнително легло 6 евра на ден на ББ и 15 на полупансион

 

Уплати до 31.10.2017 – 10%

 Попуст  за услуга појадок цената се намалува за  5евра

 Минимум 5 нокевања во период од 30,12 – 05.01.2018

Новогодиѓна вечера  90  за возрасни , 50  за деца

  

Хотел SAMOKOV 4http://www.samokov.com/en/aboutus.html

 

 

Термини

29.12.2017  04.01.2018

05.01.201812.01.2018

03.02.2018 – 16.02.2018

13.01.201802.02.2018

17.02.2018 – 26.02.2018

20.12.2017–28.12.2017

27.02.2018 – 31.03.2018

услуга

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

Double room 2+1

53 €

56 €

40 €

45 €

35 €

39€

29 €

34 €

Single room

68 €

72 €

56 €

59 €

50 €

54

44 €

48 €

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база   ноќевање појадок  и полупансион

 Бесплатно  употреба на внатрешен базен еднаш  дневно

Попуст   , деца  0-5 гратис , од 5-12 на допонително легло 50%  возрасен а допонително легло 15%        

Уплати за резервации до 31.10,2017– 15% попуст.  До 31.11 2017  - 10 %

Попусти  5=4  7=6  за период од 04.-01 до 31.01 .2018

Нова година   задолжителна   50 евра  взрасен  30евра дете  од 2-12 год

 

Хотел  RILA  4http://www.rilaborovets.com/en

 

Термини

28.12.2017  07.01.2018

08.01.2018 13.01.2018

28.01.2018

24.02.2018

14.01.2018 27.01.2018

25.02.2018

04.03.2018

18.12.201727.12.2017

05.03.2018

17.03.2018

18.03.2018

05.04.2018

Минимум престој

3 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

1 ноќ

услуга

HB

HB

HB

HB

HB

Person in Standard  room / Resort view

86 €

70 €

58 €

54 €

41 €

 Person  Standard room for  / Slope view

89  €

74 €

61 €

57 €

44 €

Person in Superior  room /Family  Resort  view

104 €

87 €

69 €

64 €

50 €

Person  in Superior  room/              Family  Slope view

107 €

90 €

73 €

67 €

52 €

Superior Suite resort view  2 pax

310 €

256 €

204 €

189 €

141€

Superior Suite slope view  2 pax

325 €

270
 €

217 €

200 €

152€

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база   ноќевање појадок  и вечера

Бесплатно  употреба на внатрешен базен џакузи паркинг  интернет во лоби , паркинг

 Попусти  дете до 2 год гратис ,  прво дете 02-12 во двокреветни соби 80%, второ дете 50% во Superior  room/  Family  Slope view

 дете 2-12 год во Superior Suite  прво дете бесплатно , а второ и трето 90% попуст  Возрасен на дополнително легло 90%

Сместување во соби   double room   2 +1  дете до 12 год ,Superior  Family room 2+2 дцеа до 12 год   studio  4  + 1  дете  до 12 години

  Уплати до 15.10,2017– 10 % попуст. 

 нова година  не   задолжителна   65 евра  взрасен  35  евра дете  од 2-12 год

  

Хотел LION 4http://www.lionhotelborovets.com/

 

Термини

29.12.2017 - 02.01.2018

03.01. 10.01.2018

10.02. 16.02.2018

15.12.- 28.12.2017

27.01.- 09.02.2018

01.12.- 15.12.2017

11.01.- 26.01.2018

16.02. 31.03.2018

услуга

HB

HB

HB

HB

double room

64€

38€

36€

34€

Double Large room 2+1

66

43 €

40€

35€

Family room 2+2

70

51€

47 €

43€

Apartment  for 4 pax

245€

175€

165€

148€

Adult on extra bed мин 4 возрасни мах 5

45€

32€

29€

25€

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база  полупансион /по апартман

 Бесплатно  употреба на внатрешен базен ,фитнес , , сауна, трансфер до стази

 Попусти   , деца  0-4 гратис , од 4-12 на допонително легло 50% на редовно легло 75%

 Уплати до 31.10,2016– 10% попуст

 Попусти  7=6  10=9  14=12  за пристигнувања  на 13.-01

 Нова година   задолжителна   75 евра  взрасен  40 евра дете  од 2-12 год

 Минимум престој  5 ноќи 

 

Хотел RADINAS WAY 4*http://www.radinasway.com/en

 

Термини

01.12-17.12.2017

18.12-28.12 2017     03.01-19.01.2018               

29.12.2017 - 02.01.2018

20.01-17.02.2018

18.02.2018

04.03.2018

05.03.2018 31.03.2018

услуга

HB

HB

HB

HB

HB

HB

Double room

33 €

46€

70€

39 €

38€

33€

Family room

36€

50 €

74 €

44 €

41 €

36 €

One bedroom apartment

40€

54 €

79€

47€

45 €

40€

One bedroom apartment Deluxe

44 €

58€

82€

51 €

50 €

44€

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база   полупансион

 Бесплатно  употреба на базен ,фитнес , , сауна , трансфер до стази , WI-FI, паркинг ,

 Попусти  , деца  0-2 гратис ,прво дете до 12 на допонително легло со двајца возрасни – гратис , второ дете од 2-12 на дополнително легло  со двајца возрасни 50%, не важи за периодот од 28.12-01.01 дете од 2-12 на редовно легло 20%’не важи за периодот од 28.12-01.01, трето возрасно лице н дополнително легло 20%

 7=6  10=9 14=12 во период од 01.12-28.12 05.03-31.03 2018

 Уплати за резервации до 01.10,2017– 15% попуст  и до 01.11 – 10%

 Нова година  не  задолжителна  80 евра  взрасен  40 евра дете  од 2-12 г  

 Минимум престој  - 2 ноќи од 18.12-28,12,.2017 03.01-04.03 2018

 Сместување – ½ соба 2+1  Фамили  2+2 One bedroom apartment 2 + 2 pax                                                     

 One bedroom apartment Deluxe - 2 + 2 pax                  

                                                     

 

Хотел FESTA CHAMKORIA  4*  http://www.festachamkoriaborovets.com/

 

Термини

01.12.2017  21.12.2017

22.12.2017  28.12.2017    

29.12.2017 01.01.2018

02.01.2018

13.01.2018

26.01.2018

15.02.2018

14.01.2018

25.01.2018

 

16.02.2018

04.03.2018

05.03-09.04.2018

услуга

HB

HB

HB

HB

HB

HB

BB

Double room

28 €

39€

65 €

41 €

37€

35€

31eur

Single room

38 €

56€

97€

60€

53 €

52 €

44 eur

Junior suite

30 €

44€

75€

47 €

42 €

38€

35 eur

Standard suite

35€

50 €

85€

53€

47 €

43 €

40 eur

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база    полупансион

 Бесплатно  употреба на внатрешен базен ,фитнес парна бања  

 Попусти  , деца  0-3  и  прво дете од 3-12.99 на допонително легло гратис, второ дете на дополнително легло 50% попуст возрасен на дополнително легло во студио или апартман -30%

 Уплати за резервации до 30.11 2017– 10% попуст

Нова година   задолжителна   55 евра  взрасен  30 евра дете  од 6-12 год

Минимум престој  - 5 ноќи од 22,12-13.01.2017                              

 Попусти  7=6, за период од 01.12-22.12.2017  и од 08.01-15,02, 05,03-09,04.2018                                       

 Сместување          Single room - 1 pax Double room - 2 pax               Junior suite 2 + 2 pax, or 3 + 1 pax                        

 Standard suite - 2 + 2 pax or 3 + 1 pax                  

      

 

Хотел  IGLIKA PALACE 4*  http://www.hoteliglikapalace.com/en/

 

Термини

19.12.2017 25.12.2017

26.12.2017

01.01.2018

02.01.2018-19.01.2018

20.01.2018

02.02.2018

03.02.2018 16.02.2018

1702.2018 04.03.2018

05.03.2018

09.04.2018

услуга

HB

HB

HB

HB

HB

HB

HB

Double               standard room 2+1

32 €

46 €

37 €

33€

37 €

32 €

30 €

Single standard room

42 €

84 €

53 €

43€

53 €

43 €

40€

Studio*2+2

30 €

46

37 €

31 €

37€

30 €

27€

Double               economy room

22 €

40 €

32€

23 €

32€

28

23 €

 

*Студио- плаќаат минимум 3 возрасни

 Цените се дадени во евра по лице на ден на база   полупансион

 Бесплатно  употреба на внатрешен базен , Wi-Fi   во лобито , паркинг (необезбеден)

 Попуст , деца  0-2 гратис , прво дете од 2-12 на дополнително – гратис , второ 50%Дете од 02-12 на редовно легло 25% од 19.12-25.12 2017  и 02.01-04.03 2018  Трет  возрасен на  допонително  легло 25%

 Уплати за резервации до 31.10,2016– 10% попуст

 Нова година   задолжителна   55 евра  возрасен  30 евра дете  од 2-12 год

 Минимум престој  - 7 ноќи од 26.12-01.01.2018

 Боравишна такса 2 евра  возрасен 1 евро  дете над 2 год           на ден +-

  

Хотел EUPHORIA CLUB HOTEL& SPA 4*  http://www.borovetseuphoria.com/

 

Термини

21.12.2017 – 28.12.2017

02.01.201802.02.2018

25.02.2017-  05.03.2018

29.12.2017 01.01.2018

03.02.201824.02.2018

02.12.2017 – 20.12.2017

06.03.2018 – 31.03.2018

услуга

BB

BB

BB

BB

Person in Studio

35

63

39

30

Person in One bedroom Suite        

43

79

50

35

Person in Two bedroom Suite

56

91

67

45

Person in Two bedroom Villa

66

113

80

55

Second, third and forth child up to 11,99 years old accommodated on extra bed with 2 adult

20

30

24

20

 

Цените се дадени во евра  по лице  на база   ноќевање појадок 

Бесплатно  употреба на внатрешен базен ,џакузи, сауна, бањарка  интернет  во хотелот , трансфер до стазите во зимската сезона , паркинг

 Доплата   вечера 11 евра возрасен  9 евра  

Попусти  дете до 12 год на дополнително легло – гратис Трет  возрасен на  допонително  легло 40%

 за резервации до15.11,2017– 10% попуст

 Нова година не  задолжителна   75 евра  взрасен 40 евра дете  од 2-12 год

 Минимум престој 3 ноќи  од 29.12-01.01.2018

 Попусти  7=6  за цела сезона  освен за период од 29,12-10,01,2018и 03,02-24,02

 

Хотел FESTA WINTER PALACE  5*  http://www.festa-winter-palace.com/

 

Термини

01.12.2017 –21.12.2017

22.12.2017  28.12.2018

 

29.12.2017 01.01.2018

02.01.2018  13.01.2018

 

14.01-25.01.2018

 

26.01-15.02.2018

 

16.02-04.03.2018

услуга

BB

BB

BB

BB

 

BB

BB

Person in Double room

37 €

49€

92 €

55 €

45 €

55 €

/

Person in Junior Suite                                          

42€

57 €

105 €

65 €

52 €

64 €

/

Person in Standard Suite

45 €

62€

115€

70 €

57 €

70 €

49€

Double room for single use

52 €

75€

175 €

95€

69 €

80 €

56€

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база   ноќевање појадок 

 Бесплатно  употреба на внатрешен базен ,фитнес ,џакузи, сауна ,

Доплата  ,Вечера 17 евра возрасен и 9 евра дете од 3-13 год

 Попусти  деца  0-3 гратис ,  прво дете од 03-13  на дополнително гратис  второ дете од 3-13 на допонително легло 70%  на редовно легло 50% со еден возрасен  трет возрасен на дополнително  30%

 Уплати за резервации до 31.10,2017– 10% попуст

Нова година   задолжителна   105 евра  взрасен  55 евра дете  од 3-13год

 Минимум престој  5 ноќи  во период од 22.12-13.01.2018

 Попусти  7=6 во период од -1.12-22,12 .2017 и од 08,01-15,02      

 

Hotel ICE ANGELS  4*   http://www.iceangelshotel.com/

 

ТЕРМИНИ

30.12.2017 - 05.01.2018  

23.12.2017 - 29.12.2017 10.02.2018 - 16.02.2018   

06.01.2018 - 09.02.2018 17.02.2018 - 31.03.2018                 

Услуга

HB

HB

HB

Person in Double room

76 €

68 €

49 €

Studio for 2  pax

176 €

157 €

128 €

Studio Delux for 2  pax

190 €

170 €

138 €

Aprtman for 4  pax

240 €

219 €

195 €

Aprtman Delux for 4 pax

255€

230 €

206 €

Child  7 - 11.99 years on
extra bed

10 €

10 €

10 €

Adult on extra bed 

19 €

19 €

19 €

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база   полупансион . студио и апартман за наведен број на лица   

 Бесплатно  употреба на внатрешен базен ,интернет , паркинг  ,

 -Деца  0-6гратис ,

 -Дете од 7-11.99 год на дополнително легло со двајца возрасни добива 50% попуст

 -Дете од 7-11.99 год на редовно легло со двајца визрасни добива 30% попуст

 - Возрасен на дополнително легло во двокреветно студио добива 20% попуст

 Нова година   задолжителна   70 евра  за дете 35 евра 

 

Hоtel  FLORA 4 *  http://florahotel.bg/en

 

 

ТЕРМИНИ

01.12.17
17.12.17

18.12.17
25.12.17

26.12.17
03.01.18

04.01.18
15.01.18

16.01.18
04.03.18

05.03.18
11.03.18

12.03.18
31.03.18

DBL

HB

HB

HB

HB

HB

HB

HB

1 Adult + 1 chd (2-11.99)

56 €

66 €

112 €

66 €

88 €

66 €

56 €

1 Adult + 2 chd (2-11.99), (2-11.99)

56 €

66 €

112 €

66 €

88 €

66 €

56 €

2 Adults

56 €

66 €

112 €

66 €

88 €

66 €

56 €

2 Adults + 1 chd (2-11.99)

56 €

66 €

112 €

66 €

88 €

66 €

56 €

STUDIO

 

2 Adults

66 €

77 €

122 €

78 €

97 €

77 €

66 €

2 Adults + 1 chd (2-11.99)

66 €

77 €

122 €

78 €

97 €

77 €

66 €

3 Adults

89 €

105 €

166 €

105 €

135 €

105 €

89 €

APP 1 BEDROOM

 

2 Adults

78 €

92 €

142 €

92 €

112 €

92 €

78 €

2 Adults + 1 chd (2-11.99)

78 €

92 €

142 €

92 €

112 €

92 €

78 €

2 Adults + 2 chd (2-11.99), (2-11.99)

94 €

108 €

173 €

109 €

132 €

108 €

94 €

3 Adults

109 €

120 €

188 €

122 €

152 €

120 €

109 €

3 Adults + 1 chd (2-11.99)

109 €

120 €

193 €

122 €

152€

120 €

109 €

 

Цените се дадени во евра по лице на ден на база   полупансион . студио и апартман за наведен број на лица  

 Нова година   задолжителна   70 евра  за дете 35 евра

  Уплати за резервации до 31.10,2017– 10% попуст                                                            

 

Хотел Borovets Hills 5*     http://www.borovetshills-bg.com/index-en.php               наша препорака

 

ТЕРМИНИ

21.12-28.12

 05.01-11.01

 09.02-17.02

15.12-21.12

12.01-08.02

 18.02-31.03

 

 

DBL STANDART / HB

DBL 2AD

96€

82

DBL 2AD+1CH

118€

99€

DBL 3AD

133€

112€

STUDIO / HB

STD 2AD

112€

92€

STD 2AD+1CH

138€

113€

STD 3AD

155€

125€

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

APP 2AD

122€

104€

APP 2AD+1CH

156€

132€

APP 2AD+2CH

164€

138€

APP 3AD

175

147€

TWO BEDROOMs APARTMENT / HB

APP 2AD

164

142€

APP 2AD+1CHD

164

149€

APP 2AD+2CHD

169

151€

APP 2AD+3CHD

186

164€

APP 2AD+4CHD

202

178€

APP 3AD

164

151

APP 3AD+1CHD

164

151€

APP 3AD+2CHD

186

164€

APP 3AD+3CHD

202

181€

APP 4AD

164

156€

APP 4AD+1CH

186

173€

APP 4AD+2CH

202

183€

APP 5AD

199

185€

 

Цените се дадени во евра  на ден на база   полупансион

Бесплатно  употреба на внатрешен базен, сауна ,фитнес    џакузи интернет

 Дете до 4 години  бесплатно

 Ран букинг  30.11.2018    10% попуст  за целосна уплата

 Престој 7=6Ран букинг и 7=6 не се комбинира

  

Превоз на релација  Скопје  -Боровец - Скопје   

НАПОМЕНА   Доплата за ТУРИСТИЧКА ТАКСА 1 € на ден по лице за возрасни и 0,50 за дете од 2-12 год

 АГЕНЦИЈАТА ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ВО ПРОГРАМАТА

 ПЛАКАЊЕТО Е ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ по цена на курсот 1 € = 62 денари

 ВАЖАТ ОПШТИТЕ ПРАВИЛА И УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ НА  ФЛАЈ ТУРИЗАМ КЛУБ

 www.flyturizam.com,  e-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Скопје-Д.Ц. ПаломаБјанка 1 кат, локал 14

 тел-факс ++ 389 2 31 211 66,  075/272-843

 

Дозволете вашето патувањеда го направиме вистинско  уживање

Коментари

Оставете коментар

Агент
fly

Најпопуларни ознаки

Предсезонска резервација

За Нас

Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година. Вработените имаат долгогодишно работно искуство што придонесува за успешно реализирани прокти, како во аранжманското и индивидулното патување така и во шалтерското работење за авио билети.

 

Социјални Мрежи

Известувања и новини

Претплати се за известувања:

Вие сте на: HomeПонудаЗимувања 2017/2018БоровецБОРОВЕЦ ХОТЕЛИ - специјални понуди Зима 2018
Scroll to Top Templates & Graphics Marketplace