Kasandra (34)

Неа Потодеа - Вила "БАБА"

Вила Баба Вила Баба – е лоцирана во…
Прочитајте повеќе:

Неа Потидеа - Вила "Дина"

Вила Дина Вила Дина – Вилата е лоцирана…
Прочитајте повеќе:

Неа Потидеа - Вила "ЛИДИА"

Неа Потидеа Вила Лидиа Повеќето апартмани гледаат кон…
Прочитајте повеќе:

Хотел „JENNY“ - Сивири

Хотел „JENNY“ - Сивири Хотелот Џени е лоциран…
Прочитајте повеќе:

Фурка - Хотел "Ројал"

 Хотел „РОЈАЛ “ - Фурка Хотелот Ројал е…
Прочитајте повеќе:

Најпопуларни ознаки

Предсезонска резервација

Истражи го Халкидики

За Нас

Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година. Вработените имаат долгогодишно работно искуство што придонесува за успешно реализирани прокти, како во аранжманското и индивидулното патување така и во шалтерското работење за авио билети.

 

Социјални Мрежи

Известувања и новини

Претплати се за известувања:

Scroll to Top Templates & Graphics Marketplace