HALKIDIKI (53)

АТОС УРАНОПОЛИС ВИЛА - „TANOS“ Издвоено

 ЛЕТО 2017 ХАЛКИДИКИ-АТОС Ново во нашата понуда...АТОС-третиот и…
Прочитајте повеќе:

КАЛАМИЦИ – Вила "СТЕЛА"

 ЛЕТО 2017 КАЛАМИЦИ ВИЛА СТЕЛА ВИЛА СТЕЛАсе наоѓа…
Прочитајте повеќе:

Неа Потодеа - Вила "БАБА"

Вила Баба Вила Баба – е лоцирана во…
Прочитајте повеќе:

Неа Потидеа - Вила "Дина"

Вила Дина Вила Дина – Вилата е лоцирана…
Прочитајте повеќе:

Неа Потидеа - Вила "ЛИДИА"

Неа Потидеа Вила Лидиа Повеќето апартмани гледаат кон…
Прочитајте повеќе:

Најпопуларни ознаки

Предсезонска резервација

Истражи го Халкидики

За Нас

Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година. Вработените имаат долгогодишно работно искуство што придонесува за успешно реализирани прокти, како во аранжманското и индивидулното патување така и во шалтерското работење за авио билети.

 

Социјални Мрежи

Известувања и новини

Претплати се за известувања:

Вие сте на: HomeПонудаЛетувањаГрцијаХалкидики
Scroll to Top Templates & Graphics Marketplace