Контактирај ги Агентите за продажба

Контакт

Контакт слика

Туристичка Агенција Флај Туризам

Адреса:
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
Скопје 1000 Македонија

Телефон: + 389 2 3121 872

Факс: + 389 2 3121 166

Мобилен: + 389 75 272 843

http://flyturizam.com

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Нашата локација

Најпопуларни ознаки

Предсезонска резервација

За Нас

Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година. Вработените имаат долгогодишно работно искуство што придонесува за успешно реализирани прокти, како во аранжманското и индивидулното патување така и во шалтерското работење за авио билети.

 

Социјални Мрежи

Известувања и новини

Претплати се за известувања:

Вие сте на: HomeКонтакт
Scroll to Top Templates & Graphics Marketplace