За нас

Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно опстојува на пазарот веќе 18 години. Вработените имаат долгогодишно работно искуство што придонесува за успешно реализирани прокти, како во аранжманското и индивидулното патување така и во шалтерското работење за авио билети.

Поседуваме А-Лиценца бр.725.

 

Флај туризам има свои бизнис партнери во Малта, Шпанија,Дубаи, Тунис, Турција, Кипар, Бугарија, Црна Гора, Хрватска, Грција и Албанија, со чија помош им обезбедува беспрекорен одмор на своите клиенти.

Активности на агенцијата:

 

  • Продажба на пакет аранжмани од странски тур оператори на домашен пазар,
  • Продажба на пакет аранжмани за земјава на странски туристи,
  • Продажба на авио билети,
  • Организација на ученички екскурзии,
  • Организација на семинари и конгреси.

 

Туристичката агенција Fly Turizam е една од првите агенции кои се специјализирани за организирање летувања, зимувања, семинари, излети како и организирање патнички и туристички превоз.

 

Со својата работа Fly Turizam допринесе многу на полето на туризмот во Македонија како и подобрување на понудата на Македонската туристичка берза.

 

Клучот на нашиот успех се наоѓа во 18 годишното искуство, традицијата како и професионализмот со кој секогаш ви стоиме на располагање. Затоа користете ги нашите услуги и обезбедете си пријатно патување и пријатен одмор.

 

 

 

Спакувајте ги коферите!

 

 

Стручниот тим на Флај Туризам кој е составен од професионалци во туристичкото работење, во минатите години од своето постоење има реализирано многу успешни летувања, симувања, крстарења, екскурзии, семинари, директни чартер летови, за веќе добро познатите светски туристички атракции како и автобуски редовни линии во државата и во странство.

 

Сето ова допринесе за голема доверба кај нашите клиенти, да ја доверат довербата на Флај Туризам, професионално да го организира сонот за кој цела година сонуваат (Летниот Одмор). Tака и оваа година Флај Туризам им стои на располагање на своите ценети и долгогодишни клиенти, се разбира и на оние кои сеуште не се одлучиле на кого да ја доверат довербата за организирање на нивниот летен одмор или нивното патување. Oд тие причини чест ни е да ви ја понудиме палетата на жешките туристички атракции за оваа година.

 


ДОЗВОЛЕТЕ НИЕ ДА СЕ ПОГРИЖИМЕ ЗА ВАШИОТ ОДМОР
 
НЕКА ПАТУВАЊЕТО ВИ БИДЕ ВИСТИНСКО УЖИВАЊЕ СО ФЛАЈ ТУРИЗАМ

 

 

Нашата локација

Најпопуларни ознаки

Предсезонска резервација

За Нас

Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година. Вработените имаат долгогодишно работно искуство што придонесува за успешно реализирани прокти, како во аранжманското и индивидулното патување така и во шалтерското работење за авио билети.

 

Социјални Мрежи

Известувања и новини

Претплати се за известувања:

Вие сте на: HomeЗа нас
Scroll to Top Templates & Graphics Marketplace