Волос - море, плажа и забава во најпознатите ноќни клубови

Лето 2016 само за млади Волос - сопствен закуп. УПЛАТА ДО 30ти Април - 10% ПОПУСТ

АГИОС ЈОАНИС - сопствен закуп

УПЛАТА ДО 30ти Април - 10% ПОПУСТ

НЕА АНХИАЛОС - сопствен закуп

УПЛАТА ДО 30ти Април - 10% ПОПУСТ

Патувања по светот

Израел, Сингапур, Бали, Малдиви, Тајлант, Куба, Мароко...  

Одмор во Грција за најниски можни цени!

Јави се во Флај и прашај повеќе се предсезонски резервации...

ПЕЛИОН - ,,НЕА АНХИАЛОС" - сопствен закуп

ПЕЛИОН - ,,АГИОС ЈОАНИС" - сопствен закуп

ПЕЛИОН - ,,АЛИКИЕС" - сопствен закуп

Следете на на Facebook

Предсезонска резервација

Побарајте предсезонска резервација за вашата омилена дестинација за да добиете попуст до 30%. Ќе ви одговориме во најкраток можен рок.

Explore Chalkidiki

Волос - сопствен закуп

Детски камп - "КАЛИВАС"

Турција - Чартер летови

Халкидики Промотивни цени

Ексклузивна понуда

Информаирајте се за најекслузивната понуда преку нашата агенција.

Зимување во Италија и Австрија

Информативни линкови

Промотивни цени Банско

11 ОКТОМВРИ НА САНТОРИНИ

Хотели за цела Грција

20% Попуст. За секоја резервација контактирајте со агентот.
 

Европа на дланка

Свадбени Патувања

Зимување во Бугарија

Резервирјате.

За Нас

Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година. Вработените имаат долгогодишно работно искуство што придонесува за успешно реализирани прокти, како во аранжманското и индивидулното патување така и во шалтерското работење за авио билети.

 

Социјални Мрежи

Известувања и новини

Претплати се за известувања:

Вие сте на: Home
Scroll to Top Templates & Graphics Marketplace